Welkom bij Smurfit Westrock Turnhout

 
Smurfit Westrock Turnhout behoort tot de top in Europa en ontwikkelt en produceert een uitgebreid gamma aan maatwerk verpakkingen in golfkarton met eenvoudige bedrukkingen tot 6-kleurendruk. Bij Smurfit Westrock Turnhout blinken we uit in waarde creëren voor onze klanten zodat we via partnerships samen successen kunnen boeken. Met ons team van 360 medewerkers werken we dagelijks aan veiligheid en kwaliteit om zo de juiste service een onze klanten te kunnen bieden.
 
Om ons team en onze groei te ondersteunen zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Aarzel niet, neem een kijkje naar onze vacatures en solliciteer snel!

Onze troeven

Smurfit Westrock Turnhout is de grootste Smurfit Westrock vestiging op 1 locatie in Europa. In tegenstelling tot onze grootte blijven we een bedrijf met een familiaal karakter en informele sfeer.

In al onze functies bieden wij afwisseling, uitdaging, doorgroeimogelijkheden en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Smurfit Westrock

 

Smurfit Westrock is een wereldwijde organisatie die papier en golfkartonnenverpakkingen produceert. Samen met onze 100.000 medewerkers in 40 landen werken we continu aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Iedereen heeft iets unieks te bieden binnen Smurfit Westrock. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in sectoren als voeding, dranken en e-commerce.

Everyone