Welkom bij Smurfit Westrock België

​Smurfit Westrock is een wereldwijde organisatie en leider in productie van golfkartonnen verpakkingen, containerboard, point of sale materialen/displays en 'bag in box'. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in diverse sectoren zoals voeding, e-commerce,...

Om de beste te zijn hebben we de beste mensen nodig! Samen met onze 100.000 medewerkers in 40 landen werken we continu aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Als dynamische, door innovatie gedreven en succesvolle organisatie zijn we steeds op zoek naar de beste professionals om dit succes verder te zetten.

De toekomst van ons bedrijf wordt namelijk gevormd door onze medewerkers. Daarom geloven we dat de grote vraag niet is waar wij jou mee naartoe nemen, maar waar jij ons mee naartoe neemt.

Smurfit Westrock, een mooie combinatie van een internationale setting in een familiale sfeer, biedt tal van opportuniteiten. We bieden onze medewerkers heel wat mogelijkheden om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en hun potentieel maximaal te benutten. Daar tegenover staat een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, veel uitdagingen en de aanmoediging om te blijven leren en groeien.

Wij geloven dat iedereen bij Smurfit Westrock iets unieks te bieden heeft en zijn op zoek naar jouw talent.

Wil jij samen met ons bouwen aan de toekomst?

Je kan ons terugvinden in heel België! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en ontdek onze openstaande vacatures!

*Op zoek naar een job in Nederland? Surf naar www.werkenbijsmurfitwestrock.nl

 

Waarom werken bij Smurfit Westrock?

Cookies needed for this module weren't accepted or are blocked. Please check and review your cookie settings if you want to change this behaviour.