Welkom bij Smurfit Westrock Drogenbos

 

 

We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van point of sales materialen (displays). Bij het maken van een display is er meer nodig dan apparatuur, het gaat om (de) mensen. We zijn een doorgewinterde familie geworden. Dankzij onze ervaring verliezen we het doelpubliek en visie van onze klanten niet uit het oog. Zo onderscheiden we de details van het grote plaatje. We kijken samen vooruit.

 

Smurfit Westrock Display Drogenbos België

Vacatures

Sorry, we couldn't find any job opportunities at the moment. Please check again later.

Waar we voor staan

 

 

We ontzorgen onze klanten van A-Z met verkooppuntoplossingen in papier en karton. Zo kunnen we samen bouwen aan hun succes door het creëren van impact en visibiliteit voor hun product en merk.

IMPACT is een acroniem van onze waarden. Deze waarden vormen het fundament voor al onze acties en helpen ons om onze promise naar jullie te vervullen om zo onze brand purpose waar te maken (zie hierboven). En savoir plus à ce sujet sur notre site web.

Waarom werken bij Smurfit Kappa?

Cookies needed for this module weren't accepted or are blocked. Please check and review your cookie settings if you want to change this behaviour.

Over Smurfit Westrock

 

Smurfit Westrock is een wereldwijde organisatie die papier en golfkartonnenverpakkingen produceert. Samen met onze 100.000 medewerkers in 40 landen werken we continu aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Iedereen heeft iets unieks te bieden binnen Smurfit Westrock. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in sectoren als voeding, dranken en e-commerce.

Everyone