Welkom bij Smurfit Westrock Cartomills

Smurfit Westrock Cartomills maakt deel uit van de Smurfit Westrock groep, marktleider in de papieren kartonindustrie. Behalve in de productie van papier en karton is de groep ook actief in papierrecycling en duurzaam bosbeheer. De Smurfit Westrock groep telt wereldwijd 100 000 werknemers, verdeeld over 500 locaties.

Smurfit Westrock Cartomills heeft 2 vestigingen:

  • Ghlin (hoofdkantoor en productievestiging)
  • Groot-Bijgaarden (productievestiging)

 

Net als de hele Smurfit Westrock groep heeft ons bedrijf klantenservice hoog in het vaandel staan.

Bij Cartomills kom je terecht in een omgeving waar je samenwerkt met dynamische en competente collega's op interessante taken en projecten. Op regelmatige basis kan je opleidingen volgen en ook zijn er doorgroeilijkheden, zowel bij Cartomills als binnen de groep.

Getriggerd? Bekijk zeker onze openstaande vacatures!

Waarom werken bij Smurfit Kappa?

Cookies die nodig zijn voor deze module werden niet aanvaard of zijn geblokkeerd. Controleer en herzie uw cookie-instellingen als u dit wil veranderen.

Over Smurfit Westrock

 

Smurfit Westrock is een wereldwijde organisatie die papier en golfkartonnenverpakkingen produceert. Samen met onze 100.000 medewerkers in 40 landen werken we continu aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Iedereen heeft iets unieks te bieden binnen Smurfit Westrock. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in sectoren als voeding, dranken en e-commerce.

Everyone